برگزاری کارگاه آموزشی ویژه مدیران روابط عمومی

کارگاه آموزشی یک روزه "شناخت افکار عمومی" به همت مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، کارگاه آموزشی یک روزه " شناخت افکار عمومی" با سخنرانی دکتر نعمت الله اکبری، عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و رییس سازمان برنامه و بودجه استان اصفهان، محمد آقاسی رییس مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران و مهدی رفیعی معاون پژوهشی مرکز افکار سنجی روز چهارشنبه هشتم دی ماه از ساعت 8 صبح الی 13 برگزار خواهد شد.

تمام مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی دولتی و همچنین شرکت ها و موسسات خصوصی به صورت رایگان امکان شرکت در این کارگاه را خواهند داشت.  لازم به ذکر است به تمامی حاضرین گواهی رسمی از جهاد دانشگاهی واحد اصفهان (مشترک با سازمان برنامه و بودجه ویژه کارکانان دولتی و شهرداری ها ) اعطا خواهد شد.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 36687021 تماس حاصل کنند.