سومین نشست منطقه ایی شعب استانی ایسپا در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار می‌گردد

سومین نشست منطقه ایی شعب استانی ایسپا روز سه شنبه 7 دی ماه در جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، داریوش اسماعیلی ضمن اعلام این خبر گفت: به همت مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) سلسله نشست های منطقه ایی جهت هم اندیشی در خصوص ارتقا کیفی شعب استانی ایسپا در حال برگزاری است.

معاون فرهنگی افزود: از این رو سومین نشست منطقه ایی شعب استانی ایسپا با هدف استان های مرکزی ایران  روز سه شنبه 7 دی ماه به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان برگزار خواهد شد.

وی هدف از این نشست را هم اندیشی پیرامون ارتقا کیفی شعب استانی ایسپا بیان کرد و افزود: در این نشست علاوه بر برگزاری کارگاه های تخصی پیرامون مسائل افکارسنجی و بازاریابی پروژه های تحقیقاتی از نظرسنجی سبز توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران رونمایی خواهد شد.

اسماعیلی تصریح کرد:‌ در این نشست معاونین فرهنگی و مدیران افکارسنجی از استان های یزد، اصفهان، قم، مرکزی، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد حضور خواهند داشت.